Anum Was Here !!

Anum Was Here !!

Followers

Apr 16, 2014

Wordless Wednesday #113

Assalamualaikum & Very Good Moning
On Wednesdays all over the internet,
bloggers post a photograph with
no words to explain it on their blog

Hence the ‘wordless’ title.
The idea is that the photo itself says
so much that it doesn’t need any description
Alhamdullilah bertambah lagi anak buah..
 Lahirnya pada 3 Apr 2014
 Name of baby is Arissa Zahra
 Selamat sudah sampai di kampung
Bulat kan mata dia
*Tahniah kepada my younger sister 
Selamat sudah.. mcm x percaya Je aok dah jadi ibu
selamat berpantang

Apr 15, 2014

Zizan Razak Lelaki Pertama Dibawa Pulang Ke Rumah

Assalamualaikum semua
Hari ni nak share dunia artis plak..
Jom kita baca..
Sejak kebelakangan ini, Zizan Razak dan Emma Maembong semakin terbuka berbicara soal cinta. Memang tak dapat dinafikan pada awalnya mereka agak keberatan untuk berkongsi namun gambar di laman sosial baru-baru ini seakan mengiyakan gosip yang bertebaran.
Emma Maembong Sebagai Duta Maixara petang semalam, pelakon cantik itu menjelaskan dia mempunyai sebab tersendiri dalam menyembunyikan kisah mereka.
Sebenarnya kami bukan nak sorok tapi masa tu saya baru lagi kenal Zizan. Memang kita dah berkawan lama tapi bukan rapat. Saya tak nak orang tengok di awal perkenalan nampak terlampau meriah tapi lama-kelamaan baru sedar tak serasi. Sekarang ni Alhamdulillah Emma dah selesa berkawan dengan dia dan kami dah kenal keluarga masing-masing. Barulah kami setuju untuk memberitahu public.
Dalam pada itu, Emma turut memberitahu Zizan merupakan lelaki pertama yang dibawa pulang ke rumah untuk berjumpa dengan bapanya.
Kalau nak tahu, Zizan lelaki pertama yang saya bawak jumpa ayah. Mula-mula ayah tak kenal siapa Zizan, saya cuma cakap Zizan orang Terengganu. Tapi ayah pelik bila ramai orang nak tangkap gambar dengan Zizan waktu kami keluar makan. Dari situ, ayah pasang spy, tanya kawan-kawan dia pasal Zizan dan barulah dia tahu anak dia ni bercinta dengan artis.
Ditanya mengenai respon sesetengah peminat yang tidak gemar melihat pasangan ini berkongsi gambar di Instagram hingga ada yang menuduh sengaja menunjuk-nunjuk, Emma menjelaskan dirinya hanyalah manusia biasa yang mahu berkongsi memori dengan kekasih hati.
Kalau di luar set, saya adalah manusia biasa. Saya sama macam perempuan lain yang nak kongsi gambar ketika keluar dengan boyfriend dan sebagainya. Saya rasa tu tak salah. Tapi saya mintak maaf kalau ada yang tak suka.
Dalam perkembangan lain, Emma kini sedang berehat dari menjalani penggambaran drama kerana mahu memberikan perhatian kepada keluarga terutama bapanya. Antara drama terakhir yang dilakonkan oleh Emma ialah Projek Memikat Suami, Yes, Boss! dan Syurga Tanpa Cinta.
* sweet couple nie. Anum suka je.. ada yang x suka ke?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers